Loading

Asistenta in caz de Daune Auto RCA

Asistență în Caz de Daune Auto RCA

Ce putem face pentru tine?

Un eveniment auto care implică daune este cu siguranță un eveniment neplăcut de care cu toții dorim să ne ferim. Cu toate acestea, accidentele auto fac parte din viața noastră de șoferi auto, fie că sunt produse din vina noastră sau nu.

În cazul în care și tu ai fost implicat într-un accident și ai nevoie de ajutor, trebuie să știi că poți conta pe noi. Indiferent care este firma la care te-ai asigurat ( Asirom, OmniasigAllianz Tiriac, Groupama, Watford Insurance, Uniqa,), atâta timp cât ai o asigurare RCA, Black Auto Cluj îți poate veni în ajutor cu un pachet larg de servicii pentru soluționarea daunei.

După cum probabil că știi deja, RCA este o asigurare obligatorie pentru persoanele fizice și juridice care dețin un autovehicul înmatriculat în România. Această asigurare despăgubește terțul păgubit și NU asiguratul, iar daunele suferite în urma accidentului sunt acoperite de către societatea de asigurare.

Citește în continuare pentru a afla mai multe despre asistența în caz de daune auto oferită de către service-ul Black Auto Cluj. 

constatare daune

1. Consiliere personalizată

Nu este întotdeuna ușor să știi exact ce ai de făcut în cazul în care ai fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia au rezultat pagube materiale, mai ales dacă este prima dată când ești pus într-o astfel de situație.

Tocmai de aceea poți apela la Black Auto Cluj și noi îți vom spune exact care sunt etapele pe care ar fi bine să le urmezi. Te ajutăm pas cu pas și îți oferim toate detaliile pentru ca tu să poți depăși cu succes acest moment nedorit în cel mai scurt timp posibil.

Venim în sprijinul tău cu sfaturi practice și informații utile referitoare la întocmirea dosarului de daună, constatare daune, reparații și decontarea directă.

2. Decontare directă

Decontarea directă este o nouă clauză ce poate fi achiziţionată alături de poliţa RCA. Aceasta presupune faptul că, după un accident rutier, proprietarul mașinii păgubite are posibilitatea de a se adresa propriul asigurător RCA pentru a-și recupera prejudiciu, urmând ca asigurătorul său să recupereze suma plătită de la asigurătorul şoferului vinovat.

Decontarea directă este valabilă atât pentru accidentele soluționate de Poliția Rutieră, cât și pentru cele soluționate prin constatare amiabilă.

Dacă sunt întrunite condițiile de utilizare a decontării directe, Black Auto Cluj te poate ajuta cu notificarea asigurătorul tău RCA cu privire la producerea accidentului în termen legal, astfel încât tu să poți folosi efectiv decontarea directă.

Te vom ajuta să furnizezi asigurătorului tău documentele de constatare a accidentului precum și celelalte documente necesare instrumentării dosarului de daună.

3. Constatare daune

În cazul producerii de daune auto, avizarea daunei trebuie făcută cât mai repede cu putință după producerea acesteia. Pentru a te ajuta să salvezi timp prețios, Black Auto Cluj te poate ajuta cu deschiderea și întocmirea dosarului de daună și îți oferă asistența necesară întocmirii constatării amiabile.

daune auto

4. Reparații auto complete + mașină la schimb

Este important de știut faptul că niciun asigurator NU îți poate pretinde să efectuezi reparațiile necesare la un anumite service auto. Un autovehicul avariat poate fi reparat în orice unitate autorizata RAR. 

Alegerea este a ta, și cu siguranță îți dorești ca reparațiile auto necesare să fie efectuate la cele mai înalte standarde, utilizând cele mai bune piese, de către mecanici profesioniști. În plus, vei vrea, desigur, să alegi un service auto unde vei fi tratat cu respect, onestitate și profesionalism.

La Black Auto Cluj, beneficiezi de toate aceste avantaje.

Astfel încât te poți adresa cu încredere direct nouă în cazul în care ai fost implicat într-un accident auto, pentru a te asigura că mașina ta se bucură de servicii de cea mai bună calitate. Trebuie să știi că oferim servicii complete necesare reparațiilor auto, inclusiv servicii mecanice, de tinichigerie, electrică, electronică, vopsitorie și multe altele.

Poți să aduci mașina avariată direct în service-ul nostru aflat pe strada Hala 4, Strada Lombului FN, Cluj-Napoca. În cazul în care ai nevoie de ajutor cu transportul, tot ce trebuie să faci este să ne oferi datele necesare, și ne vom ocupa noi și de partea aceasta pentru tine.

Din momentul în care mașina ta ajunge în service-ul Black Auto Cluj, ea va fi bine îngrijită de către specialiști în domeniu cu zeci de ani de experiență în domeniu. Poți sta liniștit, știind că Black Auto Cluj folosește doar piese originale. Vă oferim garanția pieselor și a manoperei conform legislației în vigoare.

Mai mult, îți dăm și mașină la schimb cât timp o reparăm pe a ta, astfel încât tu să îți poți continua viața și activitățile zilnice în mod obișnuit. Când am terminat reparațiile și mașina ta e gata, vii dupa ea. Simplu, nu-i așa?

Vezi mai multe beneficii de care te vei bucura dacă alegi să apelezi la serviciile Black Auto Cluj aici.

daune auto

Apelează acum la Black Auto Cluj pentru a beneficia de servicii complete!

Orice eveniment ce presupune daune auto reprezintă o situație neplăcută. Pentru a te ajuta să depășești cât mai repede acest moment, îți oferim un pachet complet de servicii. De la întocmirea dosarului de daună, la efectuarea reparațiilor necesare și decontarea costurilor, Black Auto Cluj îți oferă toate serviciile de care ai nevoie pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te scăpa de bătăi de cap inutile.

Contactează-ne acum la numărul de telefon 0722103221 pentru a solicita asistența de care ai nevoie.