Loading

Reparatii Turbine Cluj – Reconditionari Turbosuflante Cluj

Service Black Auto Cluj ofera servicii de calitate in repararea si reconditionarea profesionala a turbinelor, a turbosuflantelor pentru orice tip de autoturism.

Echipa noastra repara si reconditioneaza toate tipurile de turbine in atelierul nostru aflat in Cluj-Napoca, pe strada Lombului FN (Hala 4).

Atelierul Black Auto Cluj are in dotare aparatura tehnologica de ultima generatie pentru reparatii turbine si reconditionare turbosuflante.

Reparatii Turbine Cluj – Apeleaza la Service Black Auto

Turbina/Turbosuflanta este extrem de importanta pentru puterea masinii tale. Daca scade randamentul turbinei masinii tale, la fel va fi si cu puterea masinii. Astfel ca, daca ai nevoie de reparatii turbine sau doar de reconditionarea turbosuflantei, apeleaza la noi, la Black Auto Cluj.

Pentru repararea turbinelor folosim doar piese de schimb originale, tocmai pentru ca acest element al masinii tale este extrem de important. Pentru reconditionarea turbosuflantelor folosim cel mai bun echipament de pe piata.

Alaturi de echipamentul de ultima generatie, Black Auto Cluj dispune de specialisti cu experienta care sunt extrem de atenti la detalii si au dat dovada de profesionalism in relatiile cu clientii nostri.

Datorita specialistilor si echipamentelor de care dispune Service Black Auto Cluj, nu exista o turbina care sa nu poate fi reparata sau reconditionata.

reparatii turbine cluj

Reparatii Turbine Cluj – curatarea turbosuflantelor

Indiferent daca este necesara o reparatie sau o reconditionare a turbinei, echipa noastra incepe cu curatarea acesteia.

Turbina este dezasamblata si analizata. Fiecare piesa in parte este curatata cu multa grija. In urma curatarii turbinei se poate identifica calitatea pieselor, cum ar fi carcasa rulmentilor, axul si ansamblu rotor.

Curatarea turbinelor este extrem de importanta in serviciul de reconditionare. Daca piesele sunt curate, atunci substantele folosite in reconditionare nu pot cauza uzura pieselor. Daca piesele ajung sa fie uzate, acestea pot ajunge pana in stadiul cand nu mai pot fi utile deloc.

Reparatii Turbosuflante Cluj – tratarea suprafetelor

Dupa ce turbina a fost curatata foarte atent de specialistii nostri, acestia analizeaza turbina pentru a stabili ce vor utiliza pentru tratarea suprafetelor.

Daca piesele turbinei sunt din fonta, acestea vor si sablate cu un nisip cu particule dure.

Daca piesele turbinei sunt din aluminiu, echipa noastra va folosi altceva, pe baza de margele de sticla.

Dupa ce specialistii nostri au decis cum vor trata suprafetele turbinei, se vor asigura ca nu va ramane nicio urma de impuritate.

Pentru carcasa rulmentilor se va folosi si o tratare suplimentare pentru asigurarea bunei functionari a turbinei. Astfel ca, aceasta carcasa va fi curatata cu ajutorul unei bai de ultrasunete.

La final, toate piesele sunt unse cu mare atentie de catre specialistii nostri. Acest pas final este important pentru a preveni coroziunea pieselor turbinei.

Reparatii Turbine Cluj – verificarea si echilibrarea

Toate piesele turbinei sunt curatate si tratate corespunzator tipului de turbosuflanta. Acum, specialistii nostri vor trece la verificarea rectiliniaritatii.

Rectiliniaritatea este verificata cu un utilaj special de care Service Black Auto Cluj dispune in atelierul sau.

Specialistii nostri vor verifica si axul de la nivelul rulmentilor, ca acesta sa nu prezinte uzura si de asemenea, sa fie echilibrat si functional conform datelor producatorului turbinei.

Echilibarea turbinei este extrem de importanta in reconditionarea turbosuflantei. Acest proces va fi realizat de echipa noastra cu ajutorul unor masini de echlibrare speciale pentru acest lucru. Fiecare element trebuie echilibrat individual, cum ar fi axul, ansamblu principal si intregul turbocompresor.

Echipa noastra va verifica si nivelul zgomotelor si a vibratiilor pentru a se asigura buna functionare a turbinei, cu ajutorul unei masini speciale in acest scop.

De asemenea, se va verifica si posibilitatea scurgerii de ulei din turbosuflanta.

De ce sa alegi Black Auto Cluj pentru Reparatii Turbine Cluj-Napoca?

Turbina masinii tale este foarte importanta pentru puterea masinii tale. Astfel ca, atunci cand ai nevoie de o reparatie sau reconditionare a turbosuflantei, este bine sa alegi un service auto bun si de calitate.

Black Auto Cluj este un service auto autorizat RAR, profesionist, cu toate autorizatiile de functionare in termen de valabilitate.

Atelierul dispune doar de echipamente de ultima generatie, care se afla in stare foarte buna de functionare.

De asemenea, dispune de un echipaj profesionist, instruit si competent pentru orice tip de problema ar avea masina ta, nu doar in materie de turbosuflante. Specialistii nostri sunt autorizati, atestati si au zeci de ani de experienta in domeniul auto.

Indiferent care este problema masinii tale, noi iti putem oferim o solutie si un rezultat. Iti oferim servicii complete si de calitate.

Te asteptam la noi:

  • in Cluj-Napoca, pe Strada Lombului FN (Hala 4), de luni pana vineri de la ora 10:00 la 18:30.
  • suna-ne pentru o programare, la numarul de telefon: 0722-103-221.
  • programeaza-te online