Loading

Programare ITP Cluj Sambata la Black Auto Service

Black Auto Service va ofera posibilitatea de a va programa ONLINE pentru ITP Cluj Sambata.

Toti conducatorii de autovehicule sunt obligati sa se prezinte periodic pentru actulizarea Certificatului de Inspectie Tehnica Periodica daca mai doresc sa poate conduce pe drumurile din Romania. Daca nu detin un cerificat nou si valabil pentru Inspectia Tehnica Periodica a autoturismului, acestia risca atat o amenda cat si suspendarea autoturismului.

Specialistii nostri sunt autorizati de Registrul Auto Roman si se afla in deplina legalitate pentru a elibera certificate ITP valabile.

Programare ITP Cluj Sambata ONLINE

Va puteti programa in orice zi de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 18:00, sau Sambata de la ora 10:00 la ora 14:00. Suntem printre putinele Service-uri Auto autorizate de Registrul Auto Roman care pot sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice chiar si SAMBATA.

Stim cat este de important timpul pentru dumneavostra. Tocmai de aceea am ales sa avem un program prelungit. Astfel ca, va puteti programa fie la sfarsitul unei zile de munca, fie in weekend, sambata, cand sunteti mai liberi. Dumneavoastra alegeti ziua si ora cand doriti sa va prezentati pentru efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice.

Atunci cand va prezentati pentru obtinerea Certificatului ITP, va rugam sa aveti la dumneavoastra toate actele necesare, pentru a nu fi nevoiti sa va re-programam pe alta data cand le aveti pe toate la dumneavoastra.

Actele necesare care nu trebuie sa lipseasca atunci cand va prezentati la evaluarea ITP:

  • Certificatul de inmatriculare al automobilului (original)
  • Cartea de identitate a automobilului original)
  • Asigurarea de Raspundere Auto Civila (original)
  • Cartea de identitate a persoanei care prezinta masina la ITP (original) -> nu este nevoie de prezenta proprietarului legal la evaluarea ITP
  • Optinonal: Daca automobilul este achizitionat in leasing este nevoie si de copia cartii de identitate a autovehiculului cu stampila in original.

Va asteptam la Black Auto Service – ITP Cluj Napoca.

Programare ITP Cluj Sambata ONLINE

ITP Cluj Sambata

Ce se intampla daca nu ma prezint pentru obtinerea unui nou Certificat de Inspectie Tehnica valabil?

Conform codului rutier: “Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice periodice a expirat se pedepseste cu amenda intre 315 si 700 lei.”

Astfel, ca pe langa amenda respectiva, Politia Rutiera are dreptul de a suspenda Cartea de Inmatriculare a vehiculul, caz in care proprietarul autovehicului este obligat sa mearga la orice unite proprie a Registrului Auto Roman pentru obtinerea unui Certificat de Inspectie Tehnica valid si pentru recuperea Cartii de Inmatriculare a vehicului.

Va recomandam sa fiti atenti cu termenele de expirare a Certificatelor de Inspectie Tehnica Periodica, si sa va anuntati din timp in vederea eliberarii unui Certificat nou si valid.

Va puteti face programare ITP Online la Black Auto Service – ITP Cluj Napoca pentru reinoirea Certificatului ITP.

Ce se intampla daca nu obtin un nou Certificat ITP valid?

Daca specialistii nostri, autorizati de Registrul Auto Roman, nu pot sa va elibereze un certificat nou, din cauza deficientelor prezente la autovehicul, atunci va trebui sa reveniti in termen de 30 de zile pentru o inspectie noua.

Conform Legii 260/2017, specialistii nostri vor realiza inspectia tehnica periodica in funtie de lista deficientelor posibile si a gradului de gravitate asociat acestora. Acestea pot fi minore, majore sau periculoase. In functie de unde va incadrati, puteti obtine sau nu certificatul ITP valabil, conform Legislatiei din vigoare.

Daca autovehiculul dumneavoastra prezinta doar deficiente minore, atunci puteti obtine un certificat nou de Inspectie Tehnica Periodica. Dar daca autovehiculul dumneavoastra prezinta deficiente majore sau periculoase, acesta nu va primi un certificat nou.

In tot acest timp, nu aveti voie sa conduceti autovehicului, pentru ca acesta nu poate prezenta un certificat ITP valabil.

Va puteti face programare ITP Cluj sambata online la Black Auto Service – ITP Cluj Napoca pentru obtinerea Certificatului de Inspectie Tehnica Periodica.